HVEM ER FUGL
SANG?

FUGLSANG Arkitekt & Byggerådgivning er drevet af Rasmus Fuglsang, som stammer fra Nordvestjylland og er nu bosiddende i Stilling ved Skanderborg. Rasmus flyttede med sit svendebrev, som tømrer fra Skive Tekniske Skole i 2009, til Aarhus og påbegyndte uddannelse til bygningskonstruktør (Construction Architect) på Via University College med afsluttende bacheloreksamen i februar 2013. 

 

Siden har Rasmus været ansat i arkitekt-tegnestuer i Aarhus og Silkeborg med rollen som projekterende og byggeleder i det meste af landet. Senest med 7 års ansættelse som bygherrerepræsentant hos én af de førende ingeniør- og ejendomsudviklere i Aarhus. Her med ansvaret for projektering, udførelse og bygherreinteresser i opførelsen af et nyt byområde Nord for Aarhus. En rolle der havde berøringsflader og bindeled på tværs af alle fag. Herunder håndværkere, myndigheder, ledningsejere, ejendomsdrift og mæglere, på tværs af arkitektur, design, infrastruktur, installationer, købere/beboere mv. 

 

 

Projekt Villa Rug
Projekt Søtoft

FUglsang-ark.dk

Gennem FUGLSANG Arkitekt & Byggerådgivning ApS beskæftiger Rasmus sig nu primært med rådgivning til den private boligejer og henvender sig til det kundesegment, hvor tid, fantasi og overskud ikke rækker til at stå på egne ben i tilblivelsen af drømmeprojekterne. 

Med faste samarbejdspartnere på alle projekter, tilbydes der ikke bare gennemsigtig byggeøkonomi, men også rådgivning på tværs af samtlige fag, allerede fra de første ideer kommer på bordet. Således er en stensikker projekteringsform, hvor alle er engagerede og yder hvad der er nødvendigt, sikret. 

Har du brug for hjælp til dit næste projekt, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi hjælper med alt lige fra renoveringssager og ombygninger til nybyggeri og tilbygninger. Nedenfor finder du vores kontaktdetaljer. Vores tegnestue er beliggende i Stilling ved Skanderborg.

Har du brug for hjælp til dit næste projekt?

Rasmus Fuglsang

Industrivej 6, Stilling

8660 Skanderborg

 

rasmus@fuglsang-ark.dk

CVR: 42920037