Nybyg - Projekt Axel

PROJEKT AXEL

Projekt Axel udgør et nybyggerprojekt af en villa i et nyt parcelhuskvarter. De primære materialer er træ, beton og stål. Her tænkes der træ udvendigt, sortmalet stål som synlige spær og beton udenfor som trin og halvvægge. Disse materialer skaber sammen en smuk kombination af varmt træ, koldt stål og råt beton – hvilket giver kontraster og fremhæver hindanden. 

Nybyg - Projekt Axel

Køkkenalrummet er husets hjerterum..

.. og derfor er det blevet vægtet højt. Køkkenet er valgt i stilrene elementer og lyse farver. De sorte vinduesrammer og en new yourk’er glasdør ind til fordelingsgangen skaber kontrast til de hvide overflader.   I hjerterummet skal der være plads til hele familien og plads til mange gode stunder. Et viktualierum er ligeledes indtænkt i planløsningen, for at give plads til ekstra opbevaring. I husets værelser er der indbyggede skabe, således der også her er sikret god opbevaringsplads. Og den private forældre afdeling er lavet med et walk-in og stort badeværelse. 

Der har i dette projekt været stor fokus på en god planløsning, der opfylder familiens behov og ønsker. I forbindelse med entreen er der et bryggers, vaskerum og et walk-out. På den måde er der gjort plads til de praktiske behov ligeledes. 

 

En stor garage med tilhørende skur er skabt i direkte forbindelse af huset med en indgang direkte til bryggers. 

 

Udeområderne har også været vigtige at prioritere i dette projekt, og derfor er der sikret gode terrasseområder inkl en overdækket terrasse mod Vest. Derfra kan aftensolen nydes, mens maden grilles og børnene måske leger ude i haven. Rundt om terrassen er der halvmure for at skabe læ samt privatliv. 

Nybyg - Projekt Axel

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er tegninger fra forskellige stadier i projektet og derfor fremgår nogle af tegninger med fladt tag og andre med sadeltag. Det er meget normalt, at der sker mange ændringer i løbet af en projekteringsfase. Ofte fordi man sammen afprøver forskellige ideer eller får nye ideer. Løbende kommer vi frem til lige præcis det I ønsker. Det er nemlig supervigtigt, at det færdige hus opfylder jeres ønsker – for det er jer, der skal bo i det de næste mange år frem. 

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.