Limfjordens Hus

PROJEKT LIMFJORDENS HUS

Limfjordens Hus – en gourmet restaurant i Roslev, der byder på både fantastisk mad og formidable udsigt, men trænger til et nyt og større udeareal. Så det arbejde vi på! 

 

Det nye udeareal skal tage designmæssigt udgangspunkt i moderne, rene linjer og et stilrent udtryk. Det skal matche den eksisterende bygning, men samtidigt opløfte den. Udeområdet skal være en naturlig forlængelse af restauranten og i sin enkelthed forbinde naturen og udsigten med restauranten. 

 

Du kan se et udklip af fortløbende visualiseringer af projektet nedenfor, eller se vores præsentation af projektet lige her.

Limfjordens Hus
Limfjordens Hus
Limfjordens Hus
Limfjordens Hus

Limfjordens Hus er en gourmet restaurant, der gør en dyd ud af det enkle og ærlige måltid, og med et ønske om plads til alle og at det er gæsten der er det overskyggende omdrejningspunkt. Denne ambition skal det nye udeområde omfavne og afspejle. 

 

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Vi opdaterer løbende denne side i takt med at projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.