Renovering - Projekt Villa Storm

PROJEKT VILLA STORM

Villa Storm er opført i 2007, og projektet her omhandler udskiftning af køkkenet, samt renovering af eksisterende overflader, herunder gulvafslibning og malerbehandling. Endvidere udføres der akustiklofter og omforandringer/tilføjelser i og omkring vindueshuller.

Køkkenplan

Det gode køkken

Der har været fokus på et moderne og stilrent køkken, hvor der er god arbejdsplads og god plads til opbevaring. Der er indtænkt 2 ovne for at give gode muligheder, når der skal kokkereres. Ligeledes er der indtænkt et hjørne til kaffemaskinen, og på den måde er den nem at bruge, men ikke optager plads på selve bordpladen. 

 

 

En stor køkken ø er med til at åbne køkkenet op. Her er kogepladerne også placeret, således der er god udsigt ind gennem huset, når man står over gryderne. I køkkenet er der også en funktionel spiseplads. Et nyt køkken gør underværker, og derfor glæder vi os også til at se det færdigt. 

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.