Renovering - Projekt Villa Vester

PROJEKT VILLA VESTER

På Villa Vester forvandles den oprindelige 70ér-villa til en form for et lille landsted. Det er ikke boligen, men meningen med have og vild beplantning som trækkes med ind i boligen. Boligen bliver sekundær, og skaber rammen om det udeliv som familien praktiserer så højt.

Renovering - Projekt Villa Vester

Et drivhus som bindeled

Bindeledet mellem hovedhuset og den nye tilbygning bliver et overdækket, og delvis lukket drivhus. Et drivhus som skal agere vinterstue, som skal koble liv og glade dage sammen. Det grønne bindeled mellem hovedhuset og den tilbygning, som skal indeholde den private voksen-afdeling. 

 

Det spændende i det her projekt bliver ikke hvorfor materialerne bruges, men hvor meget der kan (gen)bruges. Med vilje har vi inddelt materialeforbruget i felter. Sådan, at designet tillader længder af beklædning og elementer i faldende dimensioner. 

 

Vi bygger med det der byder sig, og genanvender det der egner sig.

Der er fokus på udemiljøet. Der er fokus bæredygtighed og genbrug. Der er fokus på det grønne. 

 

Et udeområder med plads til en stor terrasse, hvor hele familien kan være til sjov, hyggelige stunder samt en helt masse lange og skønne grillaftener er indtænkt i projektet. Ligeledes er et vildmarksbad indtænkt i direkte forbindelse med terrassen. 

 

Det er vigtigt at både hus og terrasse flyder naturligt sammen med haven og den grønne natur. Derfor er der mellem de forskellige terrasseområder grønne bede og dele af husets tag omforandres til grønt tag. 

 

Det her er en totalrenovering der kommer til at forhandle huset til en hel ny grøn og bæredygtig oase, der summer af hygge – skabt ud fra et fokus på det grønne og med genbrug i tankerne. 

Renovering - Projekt Villa Vester

Vi er selv helt vilde med det her projekt, og glæder os til at se det endelige resultat. Har du lyst til at se mere fra projektet, kan du finde et udsnit af de tilhørende visualiseringer. Ligeledes opdateres denne side løbende som projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.