Villa søtoft, ombygning

PROJEKT SØTOFT

Velkommen til projekt Søtoft! En klassisk 70’er villa der skal moderniseres og optimeres til nutidens standarder. Ejendommen trænger til fornyelse, og det er bygherres ønske at forene den eksisterende hyggelige 70’er vibe med et nyt, moderne og stilrent udtryk. Designet tager derfor udgangspunkt i de regulære 70’er parcelhuse og dertilhørende karaktertræk, samtidigt med at nye, moderne linjer og planløsninger tilføjes. Gennem denne kombination sikres det, at det færdige byggeri fremtræder æstetisk, samt at den gamle charme bliver naturligt kombineret med det nye, moderne udtryk.

Projekt Søtoft

højt til loftet, lysindfald og køkkenalrum

I projekt Søtoft skal næsten alt have en kærlig hånd, for at kunne skabe et moderne og åbent hjem, hvor der i køkkenalrummet er højt til loftet, smuk udsigt og plads til hele familien. Derudover skal en ny 1. sal etableres for at give plads til nye værelser samt et ekstra badeværelse. Alle eksisterende værelser skal have en opfriskning, og et nyt terrændæk med gulvvarme skal etableres i det meste af den eksisterende stueetage. 

 

Tagkonstruktion i køkkenalrummet skal ændres for at kunne skabe en smuk spisestue med loft til kip. Store glasfacader med udkig til haven vil biddrage til et godt lysindfald.

 

I forbindelse med etableringen af den nye 1. sal, ændres tagkonstruktionen også for denne del af hovedhuset. Taget skal nemlig forhøjes, således der bliver plads til den kommende 1. sal. Store tagvinduer skal etableres ved 1. salen for at give naturligt lysindfald og skabe gode muligheder for udkig.

 

Store udeområder med terrasse og højbede etableres, og skaber en naturlig overgang mellem have og hus. De store vinduespartier er ligeledes med til at binde ude og inde sammen, og giver en stemning af at haven trækkes med ind i huset. Samtidigt sikres et godt og naturligt lysindfald til alle husets rum, når store vinduer integreres i husets design.

 

Projekt Søtoft

Projektet er i fuld gang, og nedenfor finder du billeder fra både byggeprocessen samt visualiseringer som illustrerer hvordan det færdige resultat kommer til at blive.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt, du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.