Projekt Aage

PROJEKT AAGE

Velkommen til Projekt Aage. Dette projekt byder på nybygning af en villa ned til vand og smukke naturområder ved Nykøbing Mors. Højt til loftet, stilrent og store vinduespartier er nogle af karaktertrækkene ved dette projekt. Projekt Aage byder i sandhed på en moderne villa, hvor detaljerne er gennemtænkte og kontrasterne smukke. Villaen vil blive placeret tæt på vandkanten, og store vinduespartier fra gulv til loft vil give en fornemmelse af, at man står med fødderne i vandkanten. Samtidigt vil de store vinduer kunne åbnes helt op således ude kan gå i et med inde, og man kan gå fra køkkenalrummet direkte ned i vandet.

Projekt Aage
Projekt Aage
Projekt Aage
Projekt Aage

Ovenfor ses nogle af de visualiseringer der er udarbejdet i forbindelse med projektet. De illustrerer hvordan det færdige projekt vil se ud; en elegant villa i lige linjer med et stramt og moderne udtryk. 

Projekt Aage

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedInInstagram og Pinterest nederst på siden.