Villa Otto - nybygning

PROJEKT OTTO

Projekt Otto byder på et moderne nybygger-projekt. De primære eksterne materialer bliver her træ, sorte vindueskarme og et sadeltag i sort tagpap. Dermed bliver det rå træ det iøjnefaldende materiale, mens vinduesrammer og tag blot giver lidt kontrast og afrunding. Ligeledes giver sadeltaget associationer til gamle byggeudtryk, og er på den måde med til at bryde de snorlige, moderne linjer. 

Villa Otto - nybygning

Højbede er blevet utrolig populære og er også blevet indtænkt i dette nybygningsprojekt. Her flyder højbedene som en naturlig overgang mellem have og terrasse. 


Ligeledes har der været fokus på gode brugbare udeområder i direkte forbindelse til huset. 


Til at bryde de mange udvendige træflader er der som en del af terrassen valgt betontrin. Disse er lavet som en del af terrassebelægningen, men med lidt niveauforskel til resten, således de får et svævende udtryk – næsten som små øer man lige akkurat kan ane. 

En god planløsning er essentiel for et funktionelt og brugbart hus. Forskellige familier har forskellige behov og ønsker, og derfor er der her – ligesom i vores andre projekter – blevet lyttet til hvad der er vigtigt i netop dette projekt. 

 

Sammen med familien er der blevet tegnet en planløsning, som passer til deres livsstil. Der er i planløsningen indtænkt et godt fællesområde, hvor alle kan samles og i åben forlængelse til det, finder vi et legerum. Her er der plads til alle børnenes legesager uden de flyder i hele stuen. 

 

Desuden har der været fokus på at skabe et smukt og naturligt bindeled mellem hus og have. Det er opnået ved at indtænke naturen som naturlig del af terrasse-området, bl.a. gennem højbedene som kan findes både på den Nordvendte og den Sydvendte terrasse.

Villa Otto - nybygning

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Vi opdaterer løbende denne side i takt med at projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.