Projekt Brynet

PROJEKT BRYNET

Velkommen til Projekt Brynet! Dette projekt byder på en smuk arkitekttegnet villa fra 1994. I den eksisterende ejendom er der mangeaf flotte detaljer, arkitektløsninger og et spændende miks af både bløde og skarpe linjer. Husets badeværelse trænger dog til fornyelse, og ligeledes gør køkkenet. Bygherre ønsker desuden, at et lukket skur i sammenbygning med et skraldeskur skal etableres på grunden, for bedre at give plads til haveredskaber, opbevaring mm. Du kan her se visualiseringer af designforslaget til det nye badeværelse. Længere nede kan du finde visualiseringer for køkken og det omtalte skur.

Projekt Brynet
Projekt Brynet
Projekt Brynet
Projekt Brynet

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Vi opdaterer løbende denne side i takt med at projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.