Renovering - Projekt Baldrian

PROJEKT BALDRIAN

Hos Projekt Baldrian finder vi en 80’er villa, hvor en større renovering skal til at finde sted. Især overetagen skal optimeres, så flere gode værelser sikres. På overetagen udnyttes muligheden for loft til kip, og der skabes ekstra lysindfald gennem ovenlysvinduer. Der skal laves nye badeværelser på både over- og underetagen, huset skal have en ny trappe, og der skal bygges om for at give plads til en ny entre og bryggers. 

Renovering - Projekt Baldrian

I dette projekt er der fokus på familien og at der skal være plads til alle samtidigt med at gode fællesområder skabes. Som forbindelser mellem overetagens værelser skabes et fællesrum i form af en ekstra stue, hvor der er plads til spil, hyggelige øjeblikke og gode stunder. 

 

Som ved alle vores projekter er visuals en del af tegningsmaterialet. Visuals er nemlig utrolig vigtige for at kunne få en fornemmelse af hvordan det færdige resultat kommer til at være. De giver mulighed for at teste æstetiske udtryk, materialer, rumfornemmelser, lysindfald og farver af – inden man går i gang med byggeprocessen.

 

Noget af villaen er allerede blevet renoveret, men der er stadig meget der mangler.I projektet skal der også skiftes en del af husets vinduer, etableres nye ovenlysvinduer og nye hoveddøre. 


Ligeledes skal der etableres nye gulve i den del af huset, som endnu ikke er renoveret. Renovering omfatter også nye lofter, nyt el og vvs mv. 


Villaen på Baldrianvej byder på en masse muligheder, og derfor er det også et rigtig spændende renoveringsprojekt.


Vi er spændt på at se projektet, når det står færdigt.

Renovering - Projekt Baldrian

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Lige fra de analyserende skitser, til plantegninger, til visualiseringer og til alle dem derimellem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.