Nybyg - Projekt Villa G

PROJEKT VILLA G

Dette projekt byder på nybyggeri i 3 etager beliggende på en skråning med udsigt til natur og vand. Grundens skrånende forhold er blevet set som en fordel i stedet for en ulempe, og huset har fået lov til at følge skråningen. Dette har gjort at kælderen har direkte adgang til terræn mod Nord, og stuetagen har direkte adgang til terræn mod Syd. Huset er nordvendt, men takket være den store tagterrasse er der sikret et dejligt udemiljø med sol hele dagen. 

Nybyg - Projekt Villa G

I forbindelse med projekteringen har de smukke omgivelser været i fokus. Udsigt til vandet, panoramavinduer der sikrer godt lysindfald såvel som godt udsyn og et stort udendørs fællesareal er blevet vægtet højt. 

 

Terrassen er skabt i direkte forbindelse til det store køkkenalrum på 1 sal. Kælderen er udnyttet til garage, og på den måde falder garagen naturligt sammen med resten af huset. 

 

De primære materialer er råt træ og rå beton. Hermed skabes et rustikt udtryk med kant. Store vinduer løfter rummene, og sikre at de rå materialer ikke får rummene til at føles tunge. 

 

Håndskitser er en vigtig del af processen

Håndskitser har som altid været en del af processen. Ved hjælp af håndskitser kan man få sine tanker ned på et stykke papir, og afprøve forskellige udtryk inden det digitale projekteringsarbejde går i gang. 


De er ligeledes en mulighed for at lege med designet i grove træk, og kan være en god hjælp til når grunden skal analyseres. Den digitale projektering giver mulighed for at arbejde med designet helt ned i detaljen, præcisere mål og detaljer samt skabe visualiseringer. Det er gennem den digitale projektering vi skaber de bygbare tegninger, og det er gennem håndtegninger vi tager hul på den proces. Håndskitser er også et brugbart redskab, når man sidder sammen rundt om bordet og gennemgår ideer, vedtager ændringer og kortlægger ønsker.

Nybyg - Projekt Villa G

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Lige fra de analyserende skitser, til plantegninger, til visualiseringer og til alle dem derimellem. 

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.