Projekt Villa Banen - Renovering

PROJEKT BANEN

Projekt Baneleddet omtales også som Projekt Villa Lassen og udgør et renoveringsprojekt. Her skal en gammel 70’er villa på 100m2 forvandles til en indbydende villa på 200m2 med plads til hele familien. Derudover skal et dejligt nyt udeområde skabes med en stor Sydvendt terrasse i forskellige niveauer og med indbyggede plantekasser, for at skabe en flydende overgang mellem hus og natur. Et stort orangeri skabes ligeledes i direkte forbindelse med den store Sydvendte terrasse samt den Østvendte morgenterrasse. 

Projekt Villa Banen - Renovering

Store vinduespartier er indtænkt i projektet for at skabe større lysindfald og bedre udsyn. Dette gør sig gældende for både den eksisterende del af bygningen som skal totalrenoveres samt for den nye tilbygning. 

 

De store vinduespartier vender ud mod den store terrasse og giver dermed mulighed for at kigge med når børnene leger ude. 

 

Det eksisterende sadeltag erstattes med fladt tag for at skabe rene linjer og et moderne udtryk. 

Den gode planløsning

En god planløsning er essentiel for et funktionelt og brugbart hus. Forskellige familier har forskellige behov, og derfor er der her – ligesom i vores andre projekter – blevet lyttet til hvilke behov og ønsker der er vigtige i netop denne renovering. 


Og sammen med familien er der tegnet en planløsning, som passer til deres livsstil. Som giver plads til hele familien. Og som giver plads til et stort fællesområde i form af et godt køkkenalrum, hvor alle kan samles. 


Det er blevet populært med en privat forældreafdeling og dette gælder ligeledes i Projekt Baneleddet. Her er der skabt en forældreafdeling med plads til badeværelse, walk-in og soveværelse i direkte forbindelse af hinanden. Fra køkkenet er der udsigt til hele køkkenalrummet og desuden god udsigt til haven og terrassen. Der er i projektet også indtægt et kontor. Dette er skabt ligesom husets andre rum med et godt lysindfald og god udsigt. 

Renovering - Projekt Banen

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Vi opdaterer løbende denne side i takt med at projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.