Projekt Skæring

PROJEKT SKÆRING

Velkommen til Projekt Skæring! Her finder vi en villa fra 1976, som trænger til udvendige fornyelse og et par moderne kanter. Det ønskes bl.a. at tilføje bedre lysindfald gennem større vinduer samt skabe et nyt moderne udtryk udvendigt.

Ligeledes ønsker bygherre at skabe et nyt udeområde med terrasse, urtehave og beplantning. Det nye udeområde skal danne naturligt bindeled mellem det eksisterende hus og dertilhørende have. I dette projekt ligger fokus på det udvendige udtryk, og omdrejningspunktet i dette projekt er at få husets udvendige udtryk omdannet til et stilrent udtryk der passer til nutiden, med respekt for de gamle detaljer og 70’er charme.

Projekt Skæring
Projekt Skæring
Projekt Skæring
Projekt Skæring

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Vi opdaterer løbende denne side i takt med at projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.