Projekt Bellis

PROJEKT BELLIS

Velkommen til Projekt Bellis. Dette projekt byder på en totalrenovering og ombygning af en villa fra 1935. Sidst huset gennemgik en renovering var i 70’erne, så det er nu på tide, at huset bliver moderniseret på ny. Projektet omhandler et nyt køkken, nye badeværelser og en omforandring af planløsningen, så huset passer til de nye ejeres behov. Desuden vil nye og større vinduespartier etableres for at skabe bedre lysindfald og udsigt, samt for at give huset et mere moderne og stilrent udtryk.

Projekt Bellis
Projekt Bellis
Projekt Bellis
Projekt Bellis

Ovenfor kan du se billeder fra projektet, som pt er i fuld gang med nedbrydningen af det gamle. Snart er det klart til at det nye kan etableres. Vi glæder os til at se resultatet af denne renovering og ombygning.

Projekt Bellis

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedInInstagram og Pinterest nederst på siden.