Projekter Havbro - Nybyg

PROJEKT HAVBRO

Projekt Havbro byder på et sommerhusprojekt, hvor det gamle sommerhus fjernes og et nyt opføres. Det er en smuk grund, tæt på vand og natur, samt udsigt til Limfjorden. Derfor er store udeområder også blevet vægt højt i projekteringen.

Projekt Havbro - Nybyg

Udsigt, sol og vand

I projektet har der været fokus på udsigten ud til vandet og naturen omkring huset. Der er valgt sort træ som udvendig beklædning for at sommerhuset skal flyde neutralt sammen med den omkransende natur. Ligeledes er der valgt ubehandlet træ til alle terrasseområder, for at holde udtrykket naturligt og blødt. På den måde er den smukke placering blevet respekteret og husets udtryk er afbalanceret. 

 

Sommerhuset er Østvendt og en stor åben terrasse er indtænkt. Denne terrasse strækker sig både langs hele husets Østfacade, og et ekstra stykke mod Syd er bygget til. Således er der sikret sol på terrassen hele dagen, og der er sikret plads til alle og en masse gode stunder, hvor den flotte udsigt nydes. 

Sommerhuset er tænkt som et hyggeligt lille sted for familien. Der er sikret 2 værelser, et godt værelse, en entre og et køkkenalrum. Så på trods af at der er få kvadratmeter, så er der alligevel plads til alle og plads til det hele. 

 

En køkkenø er indtænkt i køkkenplanen, hvilket åbner køkkenet op og får det til at flyde naturligt sammen med resten af rummet. 

 

I køkkenalrummet er der også panoramavinduer fra gulv til loft. Dermed kan man nyde den smukke udsigt uanset om man er inde eller ude. De store vinduer giver samtidigt godt lysindfald og sammen med loft-til-kip får de rummet til at virke større. 

Projekt Havbro - Nybyg

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Vi opdaterer løbende denne side i takt med at projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.