Renovering - Projekt Mursejler

PROJEKT MURSEJLER

Ved Projekt Mursejler finder vi en ældre villa, hvor der skal udføres ombygning samt opføres en tilbygning og en ny garage. Det ønskes at udnytte et overdækket areal, der har fungeret som vognly. Dette område skal tilbygges til det eksisterende hus, for at give plads til et nyt badeværelse, soveværelse samt ny entre. Samtidigt ombygges nuværende entre til bryggers. En åben garage opføres i direkte forbindelse med huset. 

Renovering - Projekt Mursejler

Lys og lofthøjde

Lys har været i stor fokus i dette projekt. I forbindelse med tilbygningen omforandres det eksisterende tag, således 2 lyskasser til hhv. det nye badeværelse og den nye entre opføres. Ved at opføre de 2 lyskasser skabes der et smukt lysindfald og lofthøjden hæves, hvilket er med til at give karakter til de to rum. De eksisterende bjælker bevares samtidigt, og er med til at skabe kontrast og spil i rummene. 

 

Det kan være svært at forestille sig ud fra blot 2D-tegninger, hvilken effekt lysskakte vil give et rum. Men ved hjælp af visualiseringer kan man indsætte skygger og lys, og se hvilken effekt det giver, og hvordan lyset vil falde om morgenen kontra om aftenen. På den måde kan man afprøve placeringen af ovenlysvinduerne inden man går i gang med selve byggeprocessen. Det gør, at man har mulighed for at optimere på placeringen og udformningen af både ovenlys og lysskakte, ind til de sidder lige i skabet, og giver den effekt man ønsker. 

Ligeledes er visualiseringer med til at gøre sort-hvid tegningerne virkelighedsnære. Materialevalg og sammensætninger kan afprøves, og giver mulighed for at se det virkelige resultat – inden det er virkeligt. Således kan man sikre at farvevalg og materialer er de rigtige inden de bestilles hjem. Det giver samtidig også ekstra mulighed for at optimere på designet og få det æstetisk udtryk til at sidde lige i kassen. 

Renovering - Projekt Mursejler
Renovering - Projekt Mursejler

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet – Lige fra 2D-tegninger med mål og detaljer til visualiseringer, der gør det muligt at forestille sig hvordan det endelig resultat kommer til at se ud. Denne side opdateres løbende som projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.