Renovering - Projekt Søholt

PROJEKT SØHOLT

Velkommen til projekt Søholt! Dette projekt byder på en totalrenovering af en villa ned til sø og med udsigt til smuk natur. Det er derfor helt naturligt, at der i dette projekt er blevet sat fokus på udsyn, store vinduespartier og gode brugbare udeområder, som kigger ud på søen. Kælderen forlænges ud mod haven, således der opnås adgang direkte til haven. Dette giver også anledning til en ny terrasse i stueniveau. På stueetagen udskiftes nuværende vinduer med større vinduespartier, og en udestue etableres i direkte forbindelse med både huset og terrassen. 

Renovering - Projekt Søholt

I dette projekt snakker vi om den helt store totalrenovering. Der skal etableres nyt køkkenalrum, nyt trapperum, ny udestue, nye udeområder, nye værelser og meget mere. 


I køkkenalrummet er der plads til alle, og fra køkkenalrummet kan den smukke udsigt nydes gennem de store vinduespartier. I åben forbindelse til køkkenalrummet finder vi stuen, hvorfra der er udgang til udestuen. Ligeledes er der fra køkkenalrummet udgang til den store terrasse, hvorfra solen og udsigten kan nydes. Fra terrassen fører en trappe os ned til haven og de andre udeområder. 

Som i alle projekter, er en god planløsning essentiel for et funktionelt og brugbart hus. Derfor er der her – ligesom i vores andre projekter – blevet lyttet til hvad der er vigtigt for bygherre i netop dette projekt. Ud fra de ønsker og tanker laver vi sammen en planløsning, som passer til lige netop deres behov. 

 

I forbindelse med dette renoveringsprojekt ønsker bygherre også at etablere flere nye udeområder i haven, et udebad, drivhus og nye bede. Disse ønsker er blevet indtænkt i projektet, således der opnås en naturlig og flydende overgang mellem have og hus. 

 

Denne flydende overgang mellem hus og have er også indtænkt i mødepunktet mellem terrasse og kælder. Her ses det bl.a. ved belægningen. Terrassebelægningen flyder med ind i kælderen, og trækker naturen med ind i rummet. Det giver en følelse af at ude bliver til inde, og inde bliver til ude. 

 

Renovering - Projekt Søholt

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Vi opdaterer løbende denne side i takt med at projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.