Nybyg - Projekt Sommerdahl

PROJEKT SOMMERDAHL

Projekt Sommerdahl udgør et nybyggerprojekt af et sommerhus ud til vand og skøn natur. Det vil blive opført i et nyt sommerhuskvarter, beliggende med kort afstand til en af landets smukke bugte. De primære materialer er træ, beton og stål. Her tænkes der træ både indvendigt og udvendigt, sortmalet stål som synlige spær og beton udenfor som trin og halvvægge. Disse materialevalg skaber en smuk kombination af varmt træ, koldt stål og råt beton, hvilket giver kontraster og fremhæver hinanden.

Nybyg - Projekt Sommerdahl

Der skal være plads til hele familien

De smukke omgivelser har været i fokus ifm. projekteringen af sommerhuset. Udsigt til vandet, godt lysindfald og store brugbare udearealer er blevet vægtet højt. For her skal der være plads til en masse kvalitetstid og mange gode minder. Og det er der blevet sikret gennem bl.a. en god planløsning, stor terrasse mod både Øst og Vest samt vildmarksbad som integreret del af terrassen. 

 

Der er ligeledes sikret 2 overdækkede terrasse, som er under samme tag som resten af huset. De falder derfor naturligt sammen med huset og resten af de store terrasseområder – perfekte til de våde efterårsdage. 

Det handler ikke om hvorvidt håndværkerne, ingeniørerne eller jeg forstår tegningerne – det handler ligeså meget om at I forstår tegningerne. For det er jer der skal bruge huset mange år frem, og det er derfor vigtigt, at det bliver som I ønsker det. 

 

Og for at gøre det nemmere at forestille sig slutresultatet, så skaber jeg altid en masse visualiseringer. Således bliver det nemmere at få et indblik i kommende rumfornemmelsen, om materialerne passer sammen æstetisk eller hvordan udsigten bliver. Når man kan se for sig hvordan det bliver, er det også nemmere at komme med ændringer eller ønsker. 

 

Så gode tegninger er vejen frem – både for håndværkerne, ingeniørerne, arkitekten og jer. Det er med til at skabe en god byggeproces, og med til at I kan sove godt om natten. 

Nybyg - Projekt Sommerdahl

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Lige fra de analyserende skitser, til plantegninger, til visualiseringer og til alle dem derimellem. Vi opdatere denne side løbende i takt med at projektet skrider frem. 

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.