Projekt Strandhuset

PROJEKT STRANDHUSET

Velkommen til projekt Strandhuset! Dette projekt byder på en totalrenovering af en villa ned til strand og vand. Huset er beliggende i smukke naturomgivelser og med en scenisk udsigt. Der er derfor blevet lagt fokus på udsyn, store vinduespartier og gode brugbare udeområder, som vender mod udsigten og vandet her i projekt Strandhuset.

Projekt Strandhuset
Projekt Strandhuset

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Du finder nedenfor også nogle af de tegninger, der er udarbejdet til projektet. 

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.