Enscape_2023-07-04-12-15-29_Enscape 3D view 6

PROJEKT STRANDHUSET

Velkommen til projekt Strandhuset! Dette projekt byder på en totalrenovering af samt tilbygning til en villa ned til strand og vand. Huset er beliggende i smukke naturomgivelser og med en scenisk udsigt. Der er derfor blevet lagt fokus på udsyn, store vinduespartier og gode brugbare udeområder, som vender mod udsigten og vandet. 

Byggeprocessen er i fuld gang på projekt Strandhuset og vi har netop fejret rejsegilde for den nye tilbygning, som indeholder en ny spisestue, badeværelse, forældreafdeling og garage. Billeder fra byggeprocessen og rejsegildet kan ses nedenfor.

Strandhuset, tilbygning og renovering
Enscape_2023-07-04-12-15-29_Enscape 3D view 4

Nedenfor kan du se flere af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. 

 

Vægge og lofter er under konstruktion og de nye vinduer er netop blevet monteret. Projektet skrider godt frem og vi glæder os sammen med bygherre til det færdige resultat.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.