Projekt Villa Rug

PROJEKT VILLA RUG

Velkommen til Projekt Villa Rug! Her finder vi en klassisk 70’er villa, der trænger til fornyelse og modernisering. Det ønskes at bevare den hyggelige 70’er stemning, men samtidigt optimere planløsningen til nutidens behov og tilføje nye, stilrene linjer. Dette vil give en funktionel bolig, med en smuk kombination af 70’er vibe og moderne udtryk.

Bygherres ønske er at skabe et stort og åbent køkkenalrum, hvor der er plads til hele familien. Derfor etableres et bryggers, hvor det gamle køkken lå, og et nyt køkken etableres i stedet for i direkte forbindelse til spisestuen. Det eksisterende bryggers omdannes til entre, og i forbindelse med renoveringen af villaen, opføres der desuden en tilbygning med 2 nye værelser samt et ekstra badeværelse. Store vinduespartier giver smukt lysindfald og godt udkig til have og terrasse.

Projekt Villa Rug
Projekt Villa Rug
Projekt Villa Rug

Nedenfor kan du se flere tegninger fra projektet. Der er her vist en del af de visualiseringer, der er udarbejdet i forbindelse med projektet. Visualiseringer er vigtige elementer i processon for at skabe forståelse for hvordan det endelig resultat kommer til at blive. Vi opdaterer løbende denne side i takt med at projektet skrider frem.

Du finder flere projekter fra Fuglsang Arkitekt & Byggerådgivning nedenfor. Klik på nærværende billede for at gå til det projekt du ønsker at se mere om. Du er naturligvis også altid velkommen til at følge os på de sociale medier. Der er direkte link til både vores LinkedIn, Instagram og Pinterest nederst på siden.